Warning: file_get_contents(/var/www/clients/client20/web64/web/system/cache/cache.category.front.2.245.1627804414): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client20/web64/web/system/library/cache.php on line 26 Евтини ученически раници — Книжарница dBooks.bg

Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Раници


Всеки ученик иска да разполага с уникална раница, която да го отличава от останалите деца и да го прави по-интересен, по-забавен и по-успешен в очите на неговите връстници. Това, което родителите търсят в една детска раница е отличното качество и ергономичност на модела, благодарение на които тяхното дете няма да се изморява при ежедневното носене на тежките учебни помагала.

Защо да изберете раници, предлагани от dBooks.bg?

Предлаганите при нас евтини раници са подходящи както за учениците от първи клас, така и за тийнейджърите от средните училища. Някои от моделите са предназначени за момчета, а други са създадени с много вкус и усет към детайла, специално, за да зарадват малките момичета.

Характерни за нашите ученически раници са изгодните цени и удобството, което осигуряват на малчуганите. Моделите, които ще откриете в нашата електронна книжарница са изработени от много качествени и здрави материали, което гарантира дългата употреба на всеки артикул. Всеки модел раница в нашия каталог има уникален и забавен дизайн, а също и ергономична форма, осигуряваща равномерно разпределение на тежестта.

Омекотените презрамки ще направят носенето на дори много голяма тежест по-лесно за вашето дете, а циповете са с много високо качество, гарантиращо лесно отваряне и закопчаване на отделните прегради. Нашите изгодни ученически раници за тийнейджъри са изцяло съобразени със стремежа към опазване на околната среда – pvc материалите не присъстват в нашата най-нова колекция.

Елегантни чантички за момичетата

dBooks.bg ви предлага не само най-здравите и удобни раници за училище, но и много интересни като дизайн и цветове чантички, които ще впечатлят всички момичета със своята изискана и модерна визия. Моделите на престижната марка раници Gabol се отличават както със своите форми и цветове, така и с качество на използваните материали.

Без наличие на PVC компоненти, детските чантички могат да се използват без проблем дори от деца, страдащи от алергии към пластмасови изделия. Здравината на текстила при тези продукти, както и високото качество на циповете ви дават 100% гаранция за дълга и приятна употреба.

Удобни портмонета за врат

Ако и вие сте от родителите, които искат да осигурят бърз и удобен достъп на своите деца до джобните пари, мобилния телефон или другите ежедневно необходими принадлежности, то чантичката за врат е най-подходящото решение. Онлайн книжарница dBooks.bg ви предлага отлични модели с невероятен дизайн и здравина, които ще улеснят вашето дете в намирането на най-важните вещи.

При тези модели отново сме заложили както на здравината на материалите, така и на тяхната чистота. Този вид детски чанти не съдържат PVC добавки и са безопасни не само за децата, но и за околната среда. Здравите и отлично изработени ципове осигуряват на детето бързо намиране на търсените в момента вещи.

В тази категория на нашата виртуална книжарница ще откриете най-новите колекции ученически раници за момичета и момчета, както и най-стилните момичешки чантички. Подходящи както за училище, така и за излети, походи и лагери, тези чанти ще създадат не само удобство на детето ви, но и допълнително самочувствие и самоувереност.

Изберете лесната опция за онлайн пазаруване и вземете още днес подходящия модел чанта за вашето дете, като се възползвате от символичната цена на доставката или от безплатната такава, в случай че закупите продукти на стойност над 50лв.