Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Английски език


Английски език се говори навсякъде по света. Познавайки този приятен и мелодичен език, вие няма да имате никакви проблеми в създаването на приятелства, социални контакти и дългосрочни бизнес отношения с хора от различни държави. Спокойно можем да обявим английския за универсален език на планетата Земя, защото няма континент, на който да се окажете неразбрани, притежавайки дори бегли езикови познания.

Превод от английски на български

С помощта на добре структуриран английско български речник можете да се справите с превода на различни видове текстове. Той ви позволява да разберете какво казва даден текст и в същото време подпомага самото изучаване на езика. Срещайки се с дадена непозната дума, ще можете не само да запомните начина, по който се изписва, но и да запаметите правилното ѝ произношение и всички нейни значения в различните словосъчетания.

Ако търсите най-добрия съвременен речник за английско български превод, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали в усвояването на езика, то книжарница dbooks има какво да ви предложи. Изданията покриват най-новите насоки в книжовния и говорим езика на Шекспир, така че можете да бъдете уверени, че познанията ви са напълно актуални.

Опознаване на английските думи

Най-лесният и сигурен начин да опознаете богатството на този език е, като си служите редовно с подходящ българо английски речник. По този начин имате възможност да намерите бързо чуждестранния аналог на всяка българска дума. Този метод е предпочитан от начинаещи и улеснява значително комуникацията в чужда страна. Дори да не владеете отлично езика и да се затруднявате в съставянето на изречения, вие можете да дадете основните насоки в разговора, така че вашият събеседник да ви разбере.

В тази секция на онлайн книжарница dbooks сме подбрали много внимателно учебните пособия, за да може всеки изучаващ езика на Шекспир да намери най-подходящия за своите нужди речник по английски език, включващ както най-масово използваните думи, така и специфични фрази и термини от различни житейски сфери.

Освен огромно разнообразие от българско английски речници, тук ще откриете и подходящите учебници, необходими на учениците от средните и основни училища. Те са разработени в съответствие с утвърдената учебна програма за различните класове, като част от тях включват и системи с упражнения, необходими за перфектното усвояване на езика.

Сред учебните пособия за изучаване на този така важен език са и материали, създадени специално, за да подготвят учащите за матурите по английски. Разработени в сътрудничество с най-добрите лингвисти и педагози, тези учебници и пособия гарантират 100% успешни резултати на важните изпити и отлично представяне на всички други видове тестове и проверки на знанията.

За най-малките ни клиенти сме подготвили чудесни учебници, поднасящи важната информация под формата на забавни игри. Според водещи педагози и психолози, това е най-сигурният начин вашето дете да напредне в овладяването на езика без излишен стрес и напрежение.

Всеки английско български или българо английски речник, представен в тази секция е дело на водещи издателства и изцяло съобразен със съвременните методи на обучение. Отпечатването, форматът и илюстрациите на речниците, разговорниците и учебниците, представени тук са с най-високо качество, отговарящо на всички критерии и изисквания на потребителите. Предлагани на отлични цени и с бърза доставка, те ще обогатят невероятно много вашата езикова култура.