Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Художествена литература


Художествените литературни произведения са любими на хората от всички възрасти. Те успяват да обогатят съзнанието, да развият фантазията и да ни откъснат от сивото и стресиращо ежедневие. Художествената проза дава отговори на много въпроси и със сигурност ще ви обогати интелектуално и емоционално.

В категория художествена литература, онлайн книжарница dbooks ви предлага:

Биографии

Биографиите са любим литературен жанр на хората със силно развито любопитство към живота на известните и силни личности. Подходящи както за учащи се, така и за читатели от всички възрасти, този род книги ще обогати вашата обща култура и ще ви запознае с малко известни, но любопитни факти и моменти от живота на личности, оставили трайна следа в човешката история.

Българска литература

Художествените произведения на родните автори безспорно имат постоянен кръг почитатели. Както класическите произведения, така и най-новите заглавия на книжния пазар имат какво да предложат като фабула и герои, поради което нашата електронна книжарница се стреми постоянно да обогатява своя каталог, така че да отговори на търсенията на всеки кръг  потребители.

История

Историческите събития, описани в художествената литература оставят трайна следа в човешката памет. За разлика от сухите данни, поднесени в учебниците, романите, описващи живота на важни личности и събития от историята на човечеството са много по-лесни и приятни за четене и възприемане. Те пленяват съзнанието и остават като знания през целия живот на читателя, пренасяйки го в отдавна отминали времена.

Преводна художествена литература

Тук ви предлагаме както класически, така и най-новите произведения на чуждестранни автори. Романите на световно известни писатели, както и творби на тепърва прохождащи писатели от цял свят ще грабнат вниманието на различен кръг почитатели на прозата, а цените на изданията от тази секция на нашата книжарница ще бъдат просто поредната приятна изненада.

Художествена литература на чужди езици

Изданията на чужди езици са не по-малко търсени от тези, преведени на български. Те са подходящи както за чужденци, така и за българи, изучаващи даден език или такива, търсещи изданията, поднесени на оригиналния език на автора. Тази подкатегория съдържа огромен брой заглавия, посветени на различни области от живота – драма, криминалистика, романтика – всичко, което съвременният читател търси и обича.

Произведенията от категория художествена литература все още има какво да предложи на любопитните и любознателните хора по света. Dbooks е мястото, на което ще откриете всичко най-интересно, увлекателно и полезно с отлично качество на печат и хартия, на изгодни цени и с бърза доставка до адрес на клиента. Изберете подходящата книга, която да подарите на скъп човек или с която да обогатите своята домашна библиотека.