Warning: file_get_contents(/var/www/clients/client20/web64/web/system/cache/cache.category.front.2.259.1618259647): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client20/web64/web/system/library/cache.php on line 26 CHICCO — Книжарница dBooks.bg

Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Играчки CHICCO


"Играйте за да растете", това е девизът на Chicco, марката, която се грижи за качествената грижа на бебетата и малките деца. За да изберете подходящата Chicco играчка за вашето дете ние ще ви помогнем с няколко полезни съвета:
 
От 0 до 3 м. - Изберете играчки, които са за набюдение, слушане и докосване. Тези играчки помагат на бебето да опознае себе си и заобикалящия го свят. Подходящи са музикалните въртележки Chicco с подвижни висящи играчки и леки предмети.
 
От 4 до 8 м. - Изберете играчки за гушкане, хващане и галене. В този период бебето има желание да опознава предметите около себе си, както и да изпробва гласа си с различни звуци. Подходящи са Chicco играчки с различни форми, музикални или илюстративни играчки.
 
От 9 до 12 м. - Изберете играчки, които се движат, както и такива, които са образователни или говорещи. В този период детето усъвршенства двигателната си координация и стабилността си. Подходящи са Chicco играчки за бутане и дърпане. 
 
От 18 до 24 м - Изберете играчки, които стимулират въображението и речниковия запас на детето. В този период детето започва да се чувства независимо и има желание само да направлява игрите си. Подходящи са Chicco играчки с дистанционно управление и говорещи играчки.
 
След 24 м. - Изберете играчки за създаване, като конструктори и пъзели. На тази възраст детето е способно да ги разтълкува и ще развие своята фантазия и творчески усет.