Меню
Вашата количка

Pino

Производител: PINO Продукт: 4320-1
Занимателен пъзел, който се състои от няколко отделни тоалета на части. Посредством връзките отделните тоалети трябва да се „зашият”.   Развива творческите способности, фината моторика, пространствена ориентация и логическото мислене в децата.   Пъзелът е в практична дървен..
17.60лв
Производител: PINO Продукт: 8637
Тази дървена дидактическа играчка на Pino съчетава много игри в едно:   - Низанка - децата трябва да нанижат дървените "цветя" на съответната дървена пръчка, подреждайки ги по цвят и спазвайки реда, означен от написаните на тях числа.   - Игра за нанизване на дървените фигу..
39.80лв
Производител: PINO Продукт: 8651
Дървената игра за баланс Pino е забавна дидактическа играчка. Играта с нея подпомага развитието на детската концентрация, търпение, прецизност, както  и координацията око-ръка.   Чрез построяване на дървото от отделните части, детето развива своите когнитивни умения – запознава се ..
29.90лв
ДЪРВЕНИ ЖИВОТНИ СЪС СГЪВАЩИ СЕ ЕЛЕМЕНТИ PINO ДЪРВЕНИ ЖИВОТНИ СЪС СГЪВАЩИ СЕ ЕЛЕМЕНТИ PINO
Изчерпан
Производител: PINO Продукт: 8149-1
Временно изчерпани Имаме от всички видове от другата разновидност 8149-Е,G,C слонче, жираф и крокодилче Всеки елемент се на тези весели дървени животинчета се върти на 360 градуса и по този начин те могат да застанат в най-различни и причудливи форми. Стимулира детското въображение и кре..
7.90лв
Производител: PINO Продукт: TW012
Йо-йо е играчка за деца и възрастни, направена от два еднакви малки диска от пластмаса (метал, дървесина и др.), свързани с ос, около която е навита еластична нишка, завършваща с примка за пръста — така получената макаричка се хвърля надолу и сама се връща в ръката на играещия...
6.00лв
Производител: PINO Продукт: TW008
Дървена играчка, която развива въжбражението.   Кубчетата са свързани с ластик и имат процепи. Така могат да се нагласят в различни позиции и да се "фиксират". С играчката могат да се направят най-разнообразни фигури...
10.00лв
Производител: PINO Продукт: 8644
Всяка една от страните  на часовника е предназначена за деца на различна възраст.   Играчката има магнитни части, които могат да се използват и от двете й страни.    По-малките деца лепят магнитите от страната с картинката, като по този начин развиват своите визуа..
54.80лв
ПИНО АЛИГАТОР ПИНО АЛИГАТОР
Изчерпан
Производител: PINO Продукт: 7579
Изработено от каучуково дърво   Бои на водна основа   Размери: 27 х 8,5 х 9,5 см.   възраст: подходящо за деца над 12 месеца.       Изработена от каучуково дърво. При дърпане отделните сегменти на алигатора се движат в различни по..
25.00лв
Производител: PINO Продукт: 5438
Pino геометрични форми върху дъска с цифри е играчка, която насърчава развитието на визуалните способности на детето (разпознаване на форми, цветове и как да свържем отделните части в едно цяло), двигателни умения (за развитие на фина моторика и координацията на ръцете и координация око-ръка), както..
30.00лв
ПИНО ГОЛЯМ ДИДАКТИЧЕСКИ ЛАБИРИНТ "ГРАДЪТ" ПИНО ГОЛЯМ ДИДАКТИЧЕСКИ ЛАБИРИНТ "ГРАДЪТ"
Изчерпан
Производител: PINO Продукт: 8606
Описание размери: 30,5x28x28 см.   възраст: подходящ за деца над 12 месеца       Образователна играчка, която насърчава развитието на различни способности и умения при децата, като например разпознаване на цветове и форми, фини двигателни умения, конце..
98.00лв
Производител: PINO Продукт: 8217
размери: 14,5 x 9,5 x 11 cm   възраст: подходящ за деца над 18 месеца   изработен от каучуково дърво боя на водна основа     Това е  креативна играчка, която помага на децата да развият различни умения като пространствена ориентация и координа..
35.80лв
Производител: PINO Продукт: 8583
Описание размери: 27x20x19 cm   възраст: подходящо за деца на възраст от 18 месеца до 6 години.       Дидактическата къща съчетава няколко игри за различни възрасти на детето  - сортер за форми, броене и разпознаване на числата, нанизване на връв,..
77.00лв
Показани 1 от 12 | 44 (4 Страници)