Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Немски език


Защо немският език е толкова важен?

Днес трудно можем да направим впечатление, владеейки английски език, защото с това могат да се похвалят болшинството хора на нашата планета. Познавайки в детайли и говорейки свободно немски език, обаче, всеки човек разполага с много предимства. На първо място ни дава възможност да комуникираме свободно в едни от най-развитите европейски страни, като Германия, Австрия, някои части на Швейцария и няколко по-малки държави.

Да владееш германски е въпрос на далновидност, защото страните, в които този език се говори дават много възможности за кариерно развитие. С присъединяването на нашата страна към ЕС, днес всеки амбициозен българин може да се насочи към Германия или Австрия, където стандартът на живот е един от най-високите, а бизнес климатът е толкова благоприятен, че контактите с най-големите корпорации е само въпрос на желание.

Много българи са осъзнали важността на този език и това е причината в езиковите училища, където езикът на Гьоте е застъпен да има такъв наплив от желаещи да се обучават. Макар и изключително сложен, с много богата лексика и трудна граматика, към него са се насочили хиляди български ученици, решени да продължат своето обучение и кариерно развитие в страни с действаща и силна икономика.

Какви речници за изучаване на немски ви предлага електронна книжарница dbooks?

Най-голямо внимание, разбира се сме обърнали на учащите се. За учениците от езиковите гимназии с изучаване на немски език сме подготвили най-добрите учебни помагала, разработени съобразно актуалната към момента учебна програма, покриващи различните нива на владеене на езика.

Всеки ученик може да закупи от нас българо немски речник с актуалните днес думи и фрази, използвани писмено и говоримо. Тук ще откриете и отлично форматирания тематичен немско български речник, както и помагала с изпитни тестове за различните класове на средните училища, профилирани в изучаването на езика.

За хората, които са си поставили амбициозната цел да научат сами този толкова труден език сме подбрали учебни помагала, предоставящи най-лесния начин за изучаване на писмен и говорим германски. Тези пособия са не по-малко полезни при изучаване на езика от който и да е немски речник или разговорник, особено ако сте попаднали в среда, в която комуникацията зависи изцяло от вашите познания.

Ако търсите красиво илюстрован българско немски речник, при нас можете да откриете издания с най-високо качество. Те са подходящи както за деца, така и за възрастни, за които изучаването на чужд език е трудно, когато учебният материал не е поднесен достатъчно достъпно.

Справочниците с неправилните глаголи са тези, които ще ви помогнат много в усвояването на граматиката, която при този език е истинско предизвикателство. Различните издания са подходящи за хора с различно ниво на владеене на езика, но общото между всички тях е изключително ниската цена.

Онлайн книжарница dbooks постоянно обновява своя каталог от речници, учебници и пособия, свързани с изучаването на германски. Ние ви предлагаме не само най-добрите учебни пособия, а учебници на невероятно изгодни цени, които можете да закупите изцяло онлайн, без да губите време и нерви. С гарантирано бърза доставка и доказано професионално отношение, dbooks се нарежда сред предпочитаните доставчици на учебна литература.