Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Учебни пособия


Учебните пособия са неизменна част от живота на всяко едно подрастващо дете. Разно или късно на родителите им предстои да закупят не малко на брой раници, тетрадки, несесери, чанти през рамо, тетрадки, химикали и какво ли не още. Колкото и да не ви се иска децата ви да порастват и да бъдат далеч от вас, дори и за няколко часа на ден, то този момент, повярвайте, настъпва.

Нашата онлайн книжарница - DBooks е помислила предварително за това и ви предлага стотици варианти на висококачествени раници за училище и всичко, което се изисква да поставите в тях – от молив до кутия за обяд. Ние сме селектирали прецизно широка гама от пособия както за училище, така и за детската градина, без които децата ви не могат.

Ученически пособия

Избирайки да пазарувате от оналйн книжарницата, то вие несъмнено правите най-добрия избор. Десетки години се стремим към това да постигнем балансирано съотношение между качество и цена и днес гордо заявяваме, че сме успели да се справим с тази не малко лека задача. Имате възможността да закупите всичко, което е необходимо за всеки ученик, без да се налага да променяте банковите си сметки.

Ученически пособия – колорит, в който да се потопите

Истински колорит цари в тази категория. Независимо дали сте родител на момче или момиче, то бъдете сигурни, че ние имаме решение за вашето търсене. Подбрали сме внимателно цял коктейл от артикули, с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните деца и родители.

Изборът на раница винаги се е оказвал не малко сложна задача. Тя е едно от най-важните ученически пособия, които трябва да бъдат закупени. За да сте спокойни, че детето ви няма да получи изкривяване на гръбначния стълб или презрамките няма да му причиняват дискомфорт, то вие се нуждаете от висок клас чанта за училище, в направата на която са включени издръжливи и устойчиви материали.

Ние ви предлагаме почти неизчерпаемо разнообразие от изключително качествени раници, сред които ще откриете не малко на брой ергономични модели.

Възползвайте се от оналйн пазаруването в книжарницата DBooks и осигурете на вашето дете всички училищни пособия, от които се нуждае то, за нормалното протичане на процеса в училище, предучилищната или детската градина. Желаем ви приятно пазаруване!