Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Компютърна литература


Компютрите са настояще и сигурно бъдеще за човечеството. В сферата на онлайн комуникациите работят все повече хора, като технологиите се обновяват, правилата се променят и в областта на компютрите винаги има какво ново да се научи. Компютърна литература е нужна на широк кръг потребители и онлайн книжарница dbooks е отделила специално място на книгите, покриващи тази сфера от живота.

При нас ще намерите много добре поднесена информация, която ще ви помогне да усвоите стъпка по стъпка работата с Microsoft Office, както и ръководства и модели за работа с различни компютърни мрежи. Широкият диапазон от учебни помагала в областта на компютърните мрежи и програми е подходящ както за начинаещи и обучаващи се, така и за напреднали и практикуващи специалисти.

Поднесена по много приятен и увлекателен начин, подбраната в тази секция компютърна литература дава възможност на всеки желаещ да усвои тънкостите HTML и да изгражда отлични уеб сайтове с помощта на едни от най-ефективните инструменти, използвани днес. С подбраните в тази секция учебни помагала ще можете да придобиете знания и практически умения, които ще ви изстрелят на върха в IT сферата.

Всеки, който има желание и амбиции да опознае тайните на уеб дизайна, векторната графика, цифровата фотография, фотошопа и други интерактивни технологии е добре дошъл в тази категория на книжарница dbooks. Тук ви предлагаме информация, поднесена от най-добрите специалисти, която ще ви научи как да работите с производствените и мултимедийни приложения, как да конфигурирате задачите на работния плот, да управлявате голям брой сървъри и още много умения, които ще ви бъдат от полза.

Характерно за компютърната литература, която ви предлагаме тук е отличното качество на изданията. Отпечатани от престижни издателства, тези учебни помагала съдържат много добре структурирани ръководства и илюстрации, а това ви позволява да научавате и усвоявате необходимите знания много по-лесно и бързо. Изберете отличното качество и добрите цени, които dbooks ви предлага.