Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

НОВИ КНИГИ


В тази категория, dbooks ви предлага най-новите книги, които можете да закупите изцяло онлайн. Заглавията са на чужди и български автори, сред които всеки може да намери нещо интересно, увлекателно и полезно. Най-актуалните издания на книжния пазар винаги намират широк кръг почитатели, особено когато засягат злободневни теми, от които се интересуваме.

В категория нови книги ще откриете:

Художествена литература

Този жанр винаги е бил най-търсен и предпочитан от масовия читател. Той предлага заглавия, които ще ви заинтригуват и пренесат на интересни места, потапяйки ви във вълнуващи и спиращи дъха приключения. Категорията обхваща както книги за най-малките, така и чудесни четива за порасналите читатели, като произведенията са на родни и чуждестранни писатели – част от които са познати и утвърдени имена, докато други са тепърва прохождащи автори в художествения жанр.

Детска литература

Нови книги могат да бъдат намерени и за малките почитатели на литертурата. Тези издания са не по-малко интересни и увлекателни като заглавия и съдържание. Тук можете да откриете най-новите детски книжки на световни и български писатели, като категорията включва: художествена литература, енциклопедии за деца, комикси, приказки, стихове, лексикони, илюстровани и панорамни книги на атрактивни цени.

Специализирана литература

Последните заглавия в областта на специализираната литература със сигурност ще задоволят интереса на широк кръг читатели. В тази секция ще откриете полезна информация, свързана с точните и природни науки, която ще помогне на много учащи и развиващи се в дадена сфера, както и на хората, интересуващи се от наука и техника за собствено удовлетворение. Тук можете да намерите чудесни материали, свързани с личното стопанство, както и нови книги, които ще подпомогнат личностното ви израстване.

Книги за дома и семейството

Ако се интересувате от най-новите течения в обзавеждането и поддържането на дома, тук е мястото, където със сигурност ще срещнете интересни и полезни заглавия. Ако грижата за семейството и особено отглеждането и възпитанието на децата е ваш основен приоритет, то тази секция на нашата онлайн книжарница ще ви изненада приятно с чудесни издания на родни и чуждестранни автори.

Хранене и здраве

Здравословният начин на живот е залегнал в мисленето на много наши съвременници, поради което книжарница dbooks се стреми да им предложи най-новите изследвания и течения в тази област. Всичко, свързано със здравето и правилното хранене, излязло на книжния пазар в последните месеци е изцяло на ваше разположение.

Езотерика, чужди езици, бизнес икономика и др.

Сред всички нови книги, предлагани онлайн можете да срещнете заглавия от областта на икономиката, както и отлични помагала за изучаване на чужди езици. За любителите на мистичното и духовното, секция езотерика предлага огромен избор от четива, които ще ви предложат отговори на дълго задавани въпроси или ще подпомогнат духовното ви израстване.