Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Комикси. Дневници. Лексикони


Комикси за деца

Комиксите за деца са едни от любимите книги на малките читатели в цял свят. Те успяват да ги пренесат в приказния свят на супер герои, митични същества с необичайни способности, храбри воини и непознати галактики. Книжарница Dbooks предлага изцяло онлайн огромно разнообразие от комикси за деца от всички възрасти.

Тук ще намерите винаги нещо ново, с което да зарадвате своето дете, като това може да бъде поредица или илюстриран разказ за непознати до момента герои и събития. Създадени от родни и чуждестранни автори, комиксите, събрани в тази категория на нашата електронна книжарница ще приковат интереса на вашето дете и ще го накарат да заобича книгите повече от всичко.

Ако искате да стимулирате фантазията на своя малчуган, то добре познатите комикси за деца са най-лесният и сигурен начин да го направите. Удобни за четене, без да се нуждаете от батерии и специална поддръжка, интересният комикс ще бъде навсякъде с вашето дете – в училище, на летен лагер или у дома през дъждовните уикенди, за да прогони скуката като с магическа пръчка.

Дневници

Съвременните дневници са много по-различни от това, което сме изградили като образ в своите представи. Търсени и предпочитани повече от малките момичета, дневниците ще им създадат допълнителна самоувереност и ще ги приучат да наблюдават, за да могат по-късно да опишат с подробности всяко по-важно събитие от деня.

В тази секция на нашата книжарница ще откриете два вида дневници – такива, писани специално за децата и такива, които те могат да водят сами. Първата категория дневници са създадени, за да покажат на съвременните деца, че нищо от това, което им се случва не е ново и се е случвало на всички хора по света по времето, когато са били техни връстници.

Вашето дете ще обикне идеята да записва всичко по-важно и интересно в своя дневник. Това има не само добър терапевтичен ефект по време на трудното израстване през пубертета, но и много голям потенциал да направи от детето ви добър литератор след години. Стимулирайте детето си да записва всичко, което е важно и интересно, според него – това ще подпомогне неговото интелектуално развитие по много начини.

Лексикони

Отново подходящ предимно за момичета, всеки лексикон предлага микс от приятно забавление и начин да опознаеш света и хората около теб. Лексиконите, предлагани от нас се отличават с много високо качество на хартия, отпечатване и илюстрации. Създадени точно по начина, по който ги харесват подрастващите, те ще останат в сърцата на вашите деца дълго, след като вече са пораснали. Изберете най-подходящия подарък за детето – накарайте го да заобича комиксите, дневниците и лексиконите.

Изберете още днес онлайн най-подходящите комикси за деца, лексикони или дневници от Dbooks.bg - твоята онлайн книжарница.