Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Евтини книги и художествени произведения


Онлайн книжарница dBooks.bg ви предлага най-новите книги на познати и тепърва прохождащи автори. Тук всеки може да открие нещо ново и интересно от любимия си жанр, както и много добра образователна и полезна литература, поднесена по достъпен и увлекателен начин. Книгата е източник на знания, който никога няма да изгуби своята сила, въпреки напредъка на модерните технологии.

Какви евтини книги предлага нашата електронна книжарница?

Ние ви предлагаме издания с много високо качество, като дизайн и начин на отпечатване, което ви гарантира дълготрайно съхранение на литературата, закупена от dBooks.bg, дори ако сте от тези, които обичат да четат, докато пътуват в метрото или други превозни средства. Вашите деца ще се радват на своите любими книжки и ще ги препрочитат с удоволствие, разглеждайки красивите им илюстрации години наред.евтини книги от dBooks.bg

Художествена литература

Да се потопиш в една история и да я проследиш докрай не е никак трудно, когато е поднесена по вълнуващ и интересен начин. Художествената литература е най-масово търсената и купувана от векове насам, а това ни задължава да ѝ обърнем специално внимание, подбирайки както класически произведения, така и нови евтини книги на все още непознати, но много талантливи автори.

Детска литература

В тази категория попадат всички любими и необходими на децата книги за четене – приказки от български и чужди автори, комикси, илюстровани и панорамни книги, детски енциклопедии, стихове, лексикони, световна детска литература и много други харесвани от децата жанрове. Огромното разнообразие от заглавия, както и достъпните цени на всички издания ще ви направи постоянен посетител на тази страница на нашата онлайн книжарница.

Специализирана литература

Всеки е специалист в дадена област или иска да стане такъв. Специализираната литература дава най-добрата възможност да се запознаеш в детайли с определена сфера от живота. Тя е подходяща както за учащи, така и за любители със страст към определена тематика. Специализираната литература, предлагана от dBooks.bg поднася нужната информация по прост и увлекателен начин.

Книги за дома и семейството

Този тип издания винаги има какво да предложат. Полезни съвети за създаване на красив и уютен дом, а също и за отглеждане и правилно възпитание на децата – този вид литература е винаги полезен на широк кръг от хора. Това, което ще ви грабне в този жанр книги, предлагани онлайн е изключително достъпната цена, отличното оформление на кориците и печата и интересните заглавия, предлагащи на всекиго нещо ново и полезно.

Книги за здраве и здравословно хранене

Здравето е нещо, което всички искаме да имаме, но за което знаем твърде малко. В тази секция на нашата виртуална книжарница ще намерите най-новите и интересни евтини книги, предлагащи изчерпателна и полезна информация, относно всичко свързано с нашето здраве и добър външен вид. Огромен избор от заглавия и много примамливи цени е мотото на тази специална категория.

Езотерика

Непознатото, мистичното и духовното са нещо, което вълнува и привлича все повече читатели в световен мащаб. Едни от най-новите заглавия в този жанр, както и много древни техники и учения се предлагат в тази секция на книжарница dBooks.bg. Тук можете да намерите подходящите заглавия, които ще ви помогнат във вашето духовно израстване, ще излекуват болките на душата и ще ви направят по-силни и успешни личности.