Меню
Вашата количка

Colorino

Производител: Colorino Продукт: 14687
Цветните моливи COLORINO се отличават с ярки, наситени цветове. Пишат лесно, острят се с лекота, трудно се чупят...
3.90лв
Производител: Colorino Продукт: 91336
Детски творчески комплект Кръпки за декорация Съдържа: кръпки - 12 бр. за прикрепване с ютия дънков несесер конци пластмасова игла Препоръчителна възраст : 8 +..
31.90лв
Производител: Colorino Продукт: 80118
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. Висококачествени графитни моливи с различна твърдост и трайни графити, предназначени за изготвяне на скици, дизайни, архитектурни чертежи, графики. Комплектът за рисуване се предлаг..
10.80лв
Производител: Colorino Продукт: 65702
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. 12 цвята висококачествени художествени пастели, чрез които могат да се постигнат фини ефекти. Отлична покривност на цветовете. Могат да се използват върху хартия, картон и платн..
5.50лв
Производител: Colorino Продукт: 65719
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. 24 цвята висококачествени художествени пастели, чрез които могат да се постигнат фини ефекти. Отлична покривност на цветовете. Могат да се използват върху хартия, картон и платн..
10.50лв
Производител: Colorino Продукт: 65726
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. 36 цвята висококачествени художествени пастели, чрез които могат да се постигнат фини ефекти. Отлична покривност на цветовете. Могат да се използват върху хартия, картон и платн..
15.50лв
Производител: Colorino Продукт: 65238
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. 12 висококачествени сухи художествени пастели Квадратната форма позволява да изчертавате тънки, точни линии и да покривате по-големи повърхности със странична част на пастелите. ..
8.90лв
Производител: Colorino Продукт: 65245
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. 24 висококачествени сухи художествени пастели Квадратната форма позволява да изчертавате тънки, точни линии и да покривате по-големи повърхности със странична част на пастелите. ..
17.50лв
Производител: Colorino Продукт: 65528
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. Характеристики : 12 цвята висококачествени цветни акварелни моливи; От силни и ярки до меки и деликатни тонове: Мек графит с диаметър 0,3 мм; Високо съдържание..
6.80лв
Производител: Colorino Продукт: 65498
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. Характеристики : 12 цвята висококачествени цветни моливи; От силни и ярки до меки и деликатни тонове: Мек графит с диаметър 0,3 мм; Високо съдържание на пигмен..
4.90лв
Производител: Colorino Продукт: 83256
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. Характеристики : 12 цвята висококачествени цветни акварелни моливи; От силни и ярки до меки и деликатни тонове: Мек графит с диаметър 0,3 мм; Високо съдържание..
8.50лв
Производител: Colorino Продукт: 65221
Серия Artist на Colorino е серия най-висококачествени продукти за деца, за които рисуването е истинска страст. Характеристики : 24 цвята висококачествени цветни моливи; От силни и ярки до меки и деликатни тонове: Мек графит с диаметър 0,3 мм; Високо съдържание на пигмен..
9.80лв
Показани 1 от 12 | 457 (39 Страници)