1. Болестта на Алцхаймер и деменцията ще бъдат овладени.
 
2. Масово използване на слънчевата енергия като източник на изкуствено осветление чрез генератори, за отопление, за задвижване на производствените мощности.
 
3. С помощта на човешки геном ще бъде овладян Диабет тип 1. Благодарение на генното инженерство ще бъдат модифицирани човешки гени, които ще бъдат неуязвими по отношение на различни болести, включително и метаболитните заболявания.
 
4. Човечеството не е застрашено от глад, защото постоянно се разработват нови видове култури, които могат да виреят  в закрити помещения с изкуствено осветление.
Така че каквото и да се случи със Земята в близките години, храна ще има, затова не трябва да се страхуваме за бъдещето на света.
 
5. Огромен скок в развитие на летателните апарати. Новите въздушни превозни средства ще се движат с електричество и ще могат да превозват не само пътници, но и товари вместо познатите ни ТИР-ове и други камиони, както и кораби.
Тяхната масова употреба ще настане, защото електрическата енергия ще поевтинее значително.
 
6. Масово навлизане на дигитализацията. Автомобилите, уредите, различните прибори за работа в бита, в производството ще бъдат задвижвани с помощта на сензори, чипове и други устройства. Голяма част от тях ще имат собствена памет и ще могат сами да вземат решения за действие.
 
7. В момента ние масово използваме опаковки от пластмаса, която се добива на принципа на нефтените продукти. Тези пластмаси са трудни за природно рециклиране или въобще не могат.
В бъдеще подобни опаковки повече няма да има, защото те ще бъдат изместени от биоразтворими продукти, които се правят от целулоза. Спомняте си реклама за тоалетна хартия, в която хвърлиха ролката в тоалетната чиния и тя се разтвори.
 
8. Бум в борбата с рак – една прекрасна новина за бъдещето на света. Коварното заболяване също ще бъде овладяно, защото ще бъдат открити много и ефикасни природни продукти, които не са токсични и нямат никакви странични ефекти. До тогава използвайте една уникална рецепта, която ще намерите ТУК.
 
 9. По време на бременността, при раждане и през годините ще се правят постоянни ДНК изследвания и анализи, чрез които ще бъдат откривани болести и незабавно ще започва тяхното лечение.
 
10. Квантова телепортация е важна част от бъдещето на света. За нея говори проф. Лъчезар Филипов в предаването „Въпрос на гледна точка“. В началото чрез квантова телепортация няма да се местят хора от едно място на друго, но то ще бъде възможно за предмети.
Източник: http://www.topactualno.com/