Меню
Вашата количка

Английски с Мики Маус: Картинен речник

Английски с Мики Маус: Картинен речник
Английски с Мики Маус: Картинен речник
Английски с Мики Маус: Картинен речник
Английски с Мики Маус: Картинен речник
Английски с Мики Маус: Картинен речник

Колко е весело да учиш чужд език с Мики Маус и неговите приятели! В този картинен речник твоите любими герои говорят на английски. Не се притеснявай! Никак няма да ти е трудно да ги разбереш. Достатъчно е да гледаш внимателно картинките и думичките под тях. Този картинен речник е направен специално за теб и без да усетиш, ще запомниш много нови думички на английски. В него има над 1000 думи и изрази и много смешни истории с твоите любими анимационни герои. Готов ли си да се посмееш, докато учиш, и да учиш, докато се смееш? Побързай тогава, защото на страниците на картинния речник те очакват много весели приключения. Ученето на чужд език никога не е било толкова забавно!

Увод

Картинният речник „Английски с Мики Маус“ превръща чуждоезиковото обучение в истинска забава. Това великолепно помагало е подходящо за деца от всички възрасти, които започват да изучават английски или имат начални познания по езика. С известните и обичани илюстрации от комиксите на големия художник Уолт Дисни те ще могат по изключително приятен начин бързо да научат много думи и цели изрази.

Съдържанието на речника е разработено от екип специалисти преподаватели. То е съставено на базата на разговорния език и е съобразено с интересите на децата и техните всекидневни занимания. Употребата на думите и изразите е нагледно обяснена чрез богатия илюстративен материал. На всяка страница има голяма картинка, на която са обозначени новите думи, и малък комикс от три или четири рисунки, представящ по достъпен начин тяхната употреба. Това стимулира зрителната памет у децата и те бързо заучават дадена дума или израз. Високото качество на изображенията, четивността и отличното полиграфическо изпълнение също допринасят за по-лесното възприемане на езиковия материал.

В края на речника има англо-български и българо-английски показалец, където по азбучен ред са подредени всички използвани думи. Раздел „Граматика“ съдържа важни правила – формите на неправилните глаголи, как се пишат числата, как се казват месеците и дните на седмицата, колко сантиметра има в един инч и колко тежи един паунд.

Така, докато се забавляват със смешните приключения на Мики Маус и другите си любими герои, децата неусетно ще научат повече от 1000 английски думи и едновременно с това ще придобият много други полезни знания.

Книги
Издател Егмонт България
Език български
Размери 19x27
Година на издаване 2011
Брой на страници 112
Корици меки
Тегло 410 грама

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542707141
7.99лв
Купи