Warning: file_get_contents(/var/www/clients/client20/web64/web/system/cache/cache.category.front.2.279.1566710057): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client20/web64/web/system/library/cache.php on line 26 Jouéco ДЪРВЕН ПЪЗЕЛ С ДРЪЖКИ - ЖИВОТНИ ОТ ФЕРМАТА — Книжарница dBooks.bg

Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Jouéco ДЪРВЕН ПЪЗЕЛ С ДРЪЖКИ - ЖИВОТНИ ОТ ФЕРМАТА

Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

12.80 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #80075-1
  • Производител: Jouéco
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

Забавен пъзел, идеален за първи пъзел на детето. Всеки от 4-те елемента е с удобна за хващане и здраво закрепена дръжка. Веселите картинки на животните привличат детското внимание.
 
Развива пространствения усет, фината моторика и съобразителността при децата.
 
Размер
22.5x22.5x1cm
Възраст (Години) +
1
Материал
Дърво
 
JOUÉCO е марка за дървени играчки изработени от материали с високо качество. Към широката гама от тези продукти може да намерите образователни модели дори и за най-малките деца, започващи от 6 месеца до 3-годишна възраст. Всяка играчка се откроява със забавна илюстрация и привличащи вниманието цветове с трайно покритие, които са запазена марка на JOUÉCO.
 
Образователните играчки на JOUÉCO подпомагат творческото и моторното развитие на децата, а дървеният материал от който са изработени гарантира дългосрочно използване и предаване на следващото поколение, нещо което не може да се случи, ако избирате пластмасови играчки. 
 
В производствената база на линията продукти са спазени всички условия за опазване на околната среда, като е използвана само FSC® сертифицирана дървесина.

 

Напишете коментар