Меню
Вашата количка

Кокошката със златното яйце

Кокошката със златното яйце
Кокошката със златното яйце
Кокошката със златното яйце
Кокошката със златното яйце
Кокошката със златното яйце
"Кокошката със златното яйце" е детска книжка предназначена за най-малките, тя е на издателство Посоки от красивата и цветна поредица - Панорамна книжка.
 
Тези книжки се изработват с особено внимание към детайлите във външния вид. Страниците им са илюстровани с големи и ярки изображения, които да привличат вниманието на малките деца към героите от приказката. "Кокошката със златното яйце" е любима история на много деца по целия свят и станала свидетел на израстването на много поколения, време през което нейната актуалност е останала непокътната. Приказката има поучителен край, показващ значението на ценностите в човешкия характер.
 
Друго характерно за книжката е, че илюстрациите на всяка една от осемте страници пресъздават подробно целият сюжет, така че историята, която е адаптирана в нея, да бъде разпознавана и по картинките. Целият замисъл и сюжет в изданието са изцяло съобразени с потребностите и нивото на комуникация на най-малките деца. За тях тази книжка ще бъде огромно удоволствие, което ще е първата крачка към книжната им култура.
Книги
Издател Посоки
Брой страници 8
Език български
Размери 20x14
Година на издаване 2017
Корици твърди
Тегло 174

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789543613687
6.90лв
Купи