Меню
Вашата количка

Пинокио

Пинокио
Пинокио
Пинокио
Пинокио
Пинокио
"Пинокио" е детска книжка предназначена за най-малките, тя е на издателство Златното пате от красивата и цветна поредица - Панорамна книжка.
 
Тези книжки се изработват с особено внимание към детайлите във външния вид. Страниците им са илюстровани с големи и ярки изображения, които да привличат вниманието на малките деца към героите от приказката. "Пинокио" е любима история на много деца по целия свят и станала свидетел на израстването на много поколения, време през което нейната актуалност е останала непокътната. Приказката има поучителен край, показващ значението на ценностите в човешкия характер.
 
Друго характерно за книжката е, че илюстрациите на всяка една от осемте страници пресъздават подробно целият сюжет, така че историята, която е адаптирана в нея, да бъде разпознавана и по картинките. Целият замисъл и сюжет в изданието са изцяло съобразени с потребностите и нивото на комуникация на най-малките деца. За тях тази книжка ще бъде огромно удоволствие, което ще е първата крачка към книжната им култура.
 
Книги
Издател Златното пате
Брой страници 8
Език български
Размери 20x17
Година на издаване 2016
Корици твърди
Тегло 176

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786191810789
5.50лв
Купи