Меню
Вашата количка

Душата на книгата

 Душата на книгата
 Душата на книгата
 Душата на книгата
 Душата на книгата
Душата на книгата
"Душата на книгата" е съвкупност от документални разкази за книги, автори и събития, които са представени от Доктор Тони Зарев. След успеха на първата му книга със заглавие Литературен детектив съвсем спонтанна е и появата на тази. 
 
Записките, които са събрани тук са наречени от автора автографи и биха били приети с радост от истинските книголюбци. С радост и Доктор Тони Зарев споделя впечатленията си от любимите си книги благодарение, на които е достигнал до толкова открития, които се чувства длъжен да сподели. Така "Душата на книгата" се превръща в документ, който съхранява миналото на едни човешки взаимоотношения, които често оставят забравяни след прочитането на някоя книга. 
 
В това продължение на предишната си книга, за която ви споменахме всеки един разказ е илюстриран за тези, които не са се сблъсквали с историята като всичко е представено в хронологичен ред. Тези книжни съкровища са леки за четене и увлекателни като роман. Тук се срещат миналото и настоящето ни, благодарение на един творец, моряк, лекар и книголюбец като автора. 
Книги
Издател Изток-Запад
Брой страници 312
Език български
Размери 16x90x90
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 450

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 978-619-152-901-2
16.00лв
Купи