Меню
Вашата количка

Моят начин

Моят начин
Моят начин
Изчерпан
Моят начин
Моят начин
Моят начин
"Моят начин" е автобиография и наследство, които Йохан Кройф завещава на футбола, на поклонниците си, както и на своите близки. Това е единствената официална книга, която издава автобиографията на този гений, който промени футбола завинаги.
 
Име, символ на промяната и като играч с топка в краката и като треньор, който създаваше красива и различна игра. Как една от най-обичаните световни игри може да се промени само под натиска на един човек? Йохан Кройф създаде философията в този спорт, която се изповядва и до днес печелейки нови последователите и успехи. Четири прости неща - добра трева, чиста съблекалня, футболисти, които могат да си изчистят обувките и опънатите мрежи на вратите.
 
В "Моят начин" ще научите, защо за завършването на стила в треньорските идеи на Кройф му е трябвало точно човек като Христо Стоичков, какво мисли той за неговите качества, както и за характера му.
 
Влиянието му върху тази игра е признато от поколения футболиста като нито един от тях никога няма да забрави, както работата му като играч на терена, така и треньорския му принос. Създател на революции и промени останали в историята и сърцата на световните клубове.
 
Книги
Издател Сиела
Брой страници 304
Език български
Размери 17x24
Година на издаване 2017
Корици твърди
Тегло 752

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 9789542823094
19.90лв