Меню
Вашата количка

Отвъд играта

Отвъд играта
Отвъд играта
Отвъд играта
Отвъд играта
Отвъд играта
"Отвъд играта" е документално спортно издание на българския журналист познат с историите си в периодичния печат - Иво Иванов. Това издание на книгата е второ, допълнено и преработено, за първи път нейното издаване беше през 2008 година.
 
Този сборник включва специфични като информация есета, които авторът е създавал в ранните си творчески години във вестник 7 дни спорт. Тъй като първото издание на книгата състоящо се от две части, отдавна не може да бъде открито никъде, издателство Вакон предлагат уникална възможност на всички, които са искали да я притежават. Освен един поглед в миналото, Иво Иванов ни предлага истории, които са с актуално значение и днес.
 
"Отвъд играта" е с доста разширено съдържание, на нейните страници дори може да прочетете текстове на журналиста, публикувани в печата от последните години. Ако за първи път се сблъсквате с размислите на спортния мислител, то се пригответе за едно наистина вълнуващо приключение. Неговите думи не могат да бъдат заключени в конкретен жанр, те просто живеят в пространството пазещи спомените за уникални личности, събития и места.
 
Историите в "Отвъд играта" са ценни, не само заради информацията, която ни предлагат, а и заради способността им да проникнат в душите ни и да ни оставят замислени, развеселени и дори натъжени.
Книги
Издател Вакон
Брой страници 512
Език български
Размери 14x21
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 458

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786197300505
16.00лв
Купи