Меню
Вашата количка

В света на динозаврите

В света на динозаврите
В света на динозаврите
В света на динозаврите
В света на динозаврите
В света на динозаврите
"В света на динозаврите" е увлекателна история за световния бокс, автор на книгата е българският спортен журналист Валентин Серафимов.
 
Сюжетът на книгата е документално-художествен като всяка една от срещите, които ще осъществите на нейните страници ще бъде със запомнящи се личности и боксови срещи, които биха породили любопитството във всеки един почитател на този спорт. Валентин Серафимов като доказан специалист в тази област ще ви представи всеки един от фактите за "юмручните" мъже живо и увлекателно, така, че бихте се почувствали на това място, на което чифт кожени ръкавици и доказано майсторство създават истински спектакъл.
 
В "В света на динозаврите" ще се срещнете с: непобедимия и чудовищно добър Мохамед Али, толкова дързък, че сам се обяви за най-красивия, най-умния и най-добрия крал на този свят; Сони Листън известен като протежето на мафията; Макс Баер, наречен още клоунът-веселяк; както и Джо Луис - Черния бомбардировач. Техните истории преди да стъпят на ринга са впечатляващи.
Книги
Издател Тип-Топ прес
Брой страници 132
Език български
Размери 22x33
Година на издаване 2016
Корици твърди
Тегло 890

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789547230392
20.00лв
Купи