Меню
Вашата количка

"НЛП" - Малка енциклопедия

"НЛП" - Малка енциклопедия
"НЛП" - Малка енциклопедия
"НЛП" - Малка енциклопедия
"НЛП" - Малка енциклопедия
"НЛП" - Малка енциклопедия
"НЛП" - Малка енциклопедия е книга с методи и подходи в общуването и личностното израстване, част от приложната психология, автори на книгата са специалистите - Стив Бавистър и Аманда Викърс.
 
Тази система възникна преди няколко десетилетия като през цялото време е давала нова посока на много хора, които са искали да спасят обърканите си животи. Няма начин да не сте чували многократно за този метод и вече да го приемате просто като научен термин, но да, той наистина действа и в това ще ви убедят още веднъж Стив Бавистър и Аманда Викърс.
 
В "НЛП" - Малка енциклопедия са включени основните концепции от метода в психологията. Те не са обяснени със скучни текстове, които целят само да информират, а по начин, който да да бъде интригуващ и практически приложим във вашето ежедневие. Благодарение на методите в книгата вие ще усъвършенствате някои нови възможности целящи да подобрят качеството ви на живот. Някои от тях ще подобрят вашето виждане в общуването ви с хората и в следването на мечтите ви. Тези умения ще ви помогнат да изградите стабилни връзки във всяко едно ваше начинание. 
Книги
Издател Хомо Футурус
Брой страници 378
Език български
Размери 14x20
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 469

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786197047950
20.00лв
Купи