Меню
Вашата количка

АБ на устойчивия дизайн

АБ на устойчивия дизайн
АБ на устойчивия дизайн
АБ на устойчивия дизайн
АБ на устойчивия дизайн
АБ на устойчивия дизайн
"АБ на устойчивия дизайн" е специализирано университетско издание, което е изработено от Иванка Добрева-Драгостинова. Информацията в него е съставена за специалисти, ученици и студенти, както и за тези, които работят в области като дизайна. Темите в изданието биха били интересни и на по-широката публика читатели.
 
Тук са представени и анализирани същността, идеите, принципите и целите в устойчивия дизайн. Иванка Добрева-Драгостинова предлага различни възможности, които биха могли да бъдат от полза за разрешаването на многобройни проблеми, от което зависи актуалното и съвременно състояние на производството и на дизайна. 
 
Езикът, с който "АБ на устойчивия дизайн" е написан е достъпен и разбираем. Към всяка една от темите са предложени и множество примери, така всеки би добил по-конкретна представа около темите в книгата. Включен е също така и визуален материал, който със сигурност бил бил полезен за всички, които са професионално ангажирани по тази теми като дизайна, устойчивото развитие, изкуството, природата, бъдещето на човека и на Земята, както и с теми като природосъобразния живот и екологията.
 
Книги
Издател Нов български университет
Брой страници 212
Език български
Размери 21x28
Година на издаване 2017
Корици меки
Тегло 786

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789545359507
24.00лв
Купи