Меню
Вашата количка

Едит Пиаф. Живот в песни

Едит Пиаф. Живот в песни
Едит Пиаф. Живот в песни
Едит Пиаф. Живот в песни

От сцената на парижките улици до най-бляскавите мюзикхолове - пътят на Момичето Пиаф се вие, неравен и стремглав, през сломяващи драми и оглушителни овации.
Встрани от слуховете и измислиците публицистът и биографът Давид Льоле-Ело написъл и "Едит Пиаф. Живот в песни" търси истинския лик на едновременно познатата и загадъчна крехка жена в черно с дълбок и неповторим глас, култ за редица поколения, бисер на френския шансон. Неудържима, неустоима, кипяща от емоции и изпепеляващи страсти, гневлива и тиранична, възторжена и разкъсвана от болка, дяволски непредвидима и пленително нежна, Едит Пиаф е символ на неистов копнеж за обич и близост, ликуващо избликнал или изплакан в завладяваща музика. От бурните й сърдечни идилии се раждат едни от най-красивите химни на любовта, от кървящите рани извират разтърсващи рефрени.
Мелодиите и думите на нейните вечни песни издълбават дирята на един живот, чужд на мярката и благоразумието, изживян и раздаден без жалост и докрай, чийто наслов е изповедното и изпято отдън душа
"Не, не съжалявам за нищо."

Книги
Автор Давид Льоле-Ело
Издател Рива
Език български
Размери 21x13.5
Година на издаване 2005
Брой на страници 280
Корици меки
Тегло 270 грама
Баркод 9789543200399

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9543200394
10.00лв
Купи