Меню
Вашата количка

Аз съм българче

Аз съм българче
Аз съм българче
Аз съм българче
Аз съм българче
Аз съм българче
"Аз съм българче" е детска книжка, чието заглавие се свързва с едно от най-великите български патриотични стихотворения. Създателят му няма нужда от изясняване и коментар, защото няма българин, който да не свързва тази творба с един от признатите национални будители и творци, писателят, поет и драматург - Иван Вазов.
 
Тази книжка е предназначена за чeтeнe oт дeчицa, koитo в мoмeнтa изyчaвaт бykвитe в бългapckия eзиk. 3apaди cтиxoтвopнaтa cи фopмa чeтeнeтo e пpиятнo и дaвa възмoжнocт зa ycъвъpшeнcтвaнe нa yмeниятa cвъpзaни c нeгo. Посланието на заглавието е важно за възпитанието на малките деца към отношението ми към родината. В сърцето на всеки един българин, трябва да има емоционално място за думите на Иван Вазов в тази книга.
 
"Аз съм българче" е много повече от книга, тя притежава много ценности, които изграждат светли образи и асоциации в съзнанието на малките читатели. Посланието и обогатява душата, пробужда съзнанието и ражда във всяко едно дете един бъдещ родолюбец. Обичта към отечеството и свободата са основни символи в творчеството на обичания български творец. 
Книги
Издател Пан
Език български
Размери 21x28.5
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 88

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789546607140
3.90лв
Купи