Меню
Вашата количка

В гората - Гатанки

В гората - Гатанки
В гората - Гатанки
В гората - Гатанки
В гората - Гатанки
В гората - Гатанки
"В гората - Гатанки" е малка детска книжка с дръжка включваща закачливи, занимателни и интересни гатанки. Книгата е издадена от издателство Фют и е подходяща за игра и образователно занимание за малки деца.
 
Публикуваните оригинални гатанки, които биха зарадвали всеки един малчуган са изработени под формата на занимателни загадки и задачи за да превърнат книжното занимание в дълга и приятна забава. Освен, че малките деца ще усвоят текстовете на интересните гатанки в "В гората - Гатанки" ще имат възможност и да се развиват решавайки различните упражнения и разгадавайки различните задачи.
 
Тази книжка е пример за това как една забавна игра може да доставя удоволствие на детето като то същевременно то ще успее да усвои и усъвършенства своите умения.
Така задоволявайки детската любознателност и жаждата за научаване на нови неща, всяко малко дете ще има и възможност да развие собствените си способности свързани с подобряване на наблюдателността и да подобри силата и възможностите си на собствената си логическа мисъл. 
Книги
Издател Фют
Брой страници 10
Език български
Размери 130x130 mm
Година на издаване 2017
Корици цветна, от лека и безвредна пластмаса
Тегло 101

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 3800083820963
9.90лв
Купи