Меню
Вашата количка

S.O.S. - нова учителка

S.O.S. - нова учителка
S.O.S. - нова учителка
S.O.S. - нова учителка
S.O.S. - нова учителка
S.O.S. - нова учителка
"S.O.S. - нова учителка" е шантава, забавна и незабравима книга с много илюстрации, която е част от прекрасната поредица на Доминик Демерс, свързана с образа на госпожица Шарлот, най-омагьосващата и вдъхновяваща стара дама, за която всяко дете мечтае да бъде негова учителка.
 
Всички те споделят едно и също мнение и това е, че новата им учителка е изключително луда. Напълно изкуфяла, смахната и истинско куку, факт, който нямаше възражение от нито един ученик. Може би се досещате, че героинята на Доминик Демерс няма нищо общо с другите учители, без значение в кое училище и в коя страна се намират те. На външен вид, тя по-скоро приличала на плашило, носещо огромна шапка и рокля наподобяваща на дрипи. А ако забележите госпожица Шарлот извън работно време, ще ви направи впечатление, че тя често говори с едно камъче.
 
И докато на първата си среща всички деца приеха новата си учителка за луда, след като измина малко повече време, те прецениха, че всъщност откакто тя им преподава, часовете им по алгебра са много по-забавни. Например, децата от "S.O.S. - нова учителка" вместо да решават задачи се заемат с измерването на класната стая като използват сварени спагети.
Книги
Издател Прозорец
Брой страници 70
Език български
Размери 13x20
Година на издаване 2017
Корици меки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 978-954-733-910-1
6.90лв
Купи