Меню
Вашата количка

"Търсенето на Дори"

"Търсенето на Дори"
"Търсенето на Дори"
"Търсенето на Дори"
"Търсенето на Дори"
"Търсенето на Дори"
"Търсенето на Дори" е детска илюстрована книжка съдържаща разказ от популярно филмче, изданието е част от поредицата на издателство Егмонт - Чародейства. Историята в книжката е вдъхновена от 3D филмчето на Дисни и Пиксар, което представя продължението на морското приключение озаглавено - Търсенето на Немо.
 
Дори е рибка от компанията на Немо и Марлин, тя  живее в дружелюбно и пъстро място в дълбините на океана, но има нещо, което ни и дава мира, тя иска да открие кое е нейното семейство, което не помни, тъй като е изгубила паметта си. 
 
Когато един ден малката рибка придружава Немо на училищна екскурзия, на която се очаква да наблюдават миграцията на скатовете, тя разбира много неща свързани с миграционен инстинкт. Разбирайки, че някои животни имат вродено чувство, което може да ги върне на родното им място, тя отново започва да мечтае за срещата с нейното семейство. Тогава тримата другари от "Търсенето на Дори" решават да предприемат едно пътешествие, за да ги открият. Дано Дори да си спомни, от къде идва и кои са нейните родители! 
Книги
Издател Егмонт
Брой страници 64
Език български
Размери 17x22
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 100

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789542717812
6.99лв
Купи