Меню
Вашата количка

Тигърчето Спас

Тигърчето Спас
Тигърчето Спас
Тигърчето Спас
Тигърчето Спас
Тигърчето Спас
"Тигърчето Спас" е книжка, която включва стихове, подходящи за деца, техен автор е българската поетеса и писателка Рада Москова, стихотворното издание е илюстровано от Костадин Костадинов.
 
Професията на талантливата авторка е свързана с медицината, тя е детски лекар, но години наред нейните занимания са свързани с деца, но под друга форма. Тя създава за тях весели книжки и красиви стихчета. Някои от нейните сборни творби са озаглавени Улички бъбривки и Пеперудка като част от стиховете и са се срещали в училищните читанки.
 
"Тигърчето Спас" съдържа най-известните истории на Рада Москова, които преди време, бяха нарисувани за малкия екран от Климент Денчев, както и са били част от репертоара на театрални и куклени пиеси. Българската писателка има своя версия на Пинокио, която може да се гледа в Младежкия театър още от 1979 година. Приносът и в българското кино също е голям, тя стои зад направата на няколко сценария на известни филми от миналото, сред които : Госпожа Динозавър, Куче в чекмедже, Разговор с птици, Горе на черешата и Тони.
Книги
Издател Жанет-45
Брой страници 40
Език български
Размери 20x28
Година на издаване 2016
Корици меки
Тегло 242

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786191862603
13.00лв
Купи