Меню
Вашата количка

Човекът от Девън

Човекът от Девън
Човекът от Девън
Човекът от Девън
Ако сравним романа с дълга и бурна любовна афера, то разказът може да бъде оприличен на бърза целувка с непознат в мрака: едно вълнуващо и съкровено преживяване, което ни позволява да се докоснем до нещо мимолетно, различно и неповторимо и да изпитаме тръпката на изследователя, който открива нова и неизследвана земя.
 
Книгата представя най-забележителните повести и разкази на Джон Голзуърди, отлично претворени чрез превода на Емил Минчев.
 
С лек и елегантен стил, с тънък усет към психологическия анализ и многоликостта на човешката природа, Голзуърди ни прави част от своите разсъждения върху любовта, съдбата, смъртта, приятелството и смисъла на живота, изграждайки един богат на конфликти и образи свят. Дуели на честта, страстни любовни афери, пъклени заговори, морални дилеми, житейски откровения, дръзки престъпления и нежни лирични отклонения – авторът изследва дълбините на човешкото сърце и ширините на човешката душа, като не забравя да изпъстри своите истории с хумор, патос, мъдрост и човещина.
Книги
Автор Джон Голзуърди
Издател Персей
Език български
Размери 20x13
Година на издаване 2017
Брой на страници 352
Корици меки
Тегло 337

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9786191611485
14.99лв
Купи