Меню
Вашата количка

Шпионинът, който дойде на Коледа

Шпионинът, който дойде на Коледа
Шпионинът, който дойде на Коледа
Изчерпан
Шпионинът, който дойде на Коледа

В коледната нощ по празнично украсените улици на Санта Фе трима мъже с радиостанции и скрито под якетата оръжие си проправят път сред тълпата празнуващи хора. Човекът, когото преследват, е агент Пол Каган. Той трескаво търси къде да се скрие, защото трябва да спаси не само собствения си живот, но и този на бебето, което носи под шубата.      Преследвачите са членове на руската мафия и Каган много добре познава жестокостта им, защото допреди броени часове самият той е бил един от тях. Тази вечер обаче всичко се е променило. Заслужил репутацията си на един от най-безмилостните наемници на руската мафия, Каган излиза от прикритие и убива един от другарите си. Той взема бебето, което е трябвало да отвлекат, и побягва.      
Без връзка със специалните служби и с прострелна рана в ръката, Пол съзнава, че спасителният изход е почти невъзможен. Но на Коледа стават чудеса. Може би цъфналата коледна роза в двора на една от къщите в покрайнините на града е знак, че тук шпионинът ще намери помощ...

„Бащата на съвременния трилър Дейвид Морел ни направи чудесен коледен подарък с новия си роман. „Шпионинът, който дойде на Коледа” е уникална книга с впечатляващи герои и страхотни обрати, които ще ви държат в постоянно напрежение.”
Винс Флин

„Вълнуващ, разтърсващ, интелигентен – Морел отново доказа, че е титанът на трилъровия роман!”
Джоузеф Файндър
 

Книги
Автор Дейвид Морел
Издател Хермес
Език български
Размери 20x13
Година на издаване 2008
Брой на страници 240
Корици меки
Тегло 270 грама
Баркод 9789542607007

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: Изчерпан 
  • Продукт: 978-954-26-0700-7
6.95лв
Уведоми ме