Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

 • 0

Хората купуват също така:

Заветът

Гласове: 16 Рейтинг: 3.8

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

14.99 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

 • Наличност: В наличност
 • Продукт: #978-954-9420-81-4
 • Автор:
 • Издател: Персей
 • Език: български
 • Размери: 20x13
 • Година на издаване: 2008
 • Брой на страници: 480
 • Корици: меки
 • Тегло: 370 грама
 • Баркод: 9789549420814
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

В един затънтен край на Римската империя, в епоха на политическа нестабилност и духовна несигурност един мъж с огромна харизма и страстна вяра успява да преобрази всички около себе си. Всичко това се случва, когато Юдея и околните провинции са разтърсвани от междуособици и от опити за отхвърляне на римското потисничество. През пелената на времето изникват така упорито пазената тайна за произхода на Иисус, драмите на двете Марии - майка му и Мария Магдалина, конфликтите с Юда...

Скандален и вдъхновяващ, "Заветът" е забележителен роман, удивляващ със своя реализъм, изящество, интелигентност и мащабност. Притежава поетическата сила на Казандзакис и печели за автора репутацията на един от водещите таланти в съвременната световна литература.

Дързък и блестящ... С този роман Ричи си спечели легиони от нови читатели и репутация като един от водещите таланти в съвременната литература.
"Газет"

Свидетелство за неизчерпаемата сила на историята.
"Глоб енд Мейл"

Наистина майсторска, всепоглъщаща творба.
Вашингтън Поуст

Миналото прекрачва границите на фактите и оживява пред очите ни.
Лос Анджелис Таймс

Зашеметяващо постижение.
Едмънтън Джърнъл

"Също като слова, изписани върху изтрит преди това лист хартия, "Заветът" на Ричи свидетелства за неизчерпаемата сила на историята, припомняйки ни, че съхранените през хилядолетията митове не са прозорци, през които можем да обозрем обективните истини, а са по-скоро огледала, веднъж завинаги обрамчили нашите мимолетни морални драми."
"Глоб енд Мейл"

"Наистина забележителен роман, богат на идеи, прозрения и емоционално въздействие."
"Ванкувър Сън"

"Прозата на Ричи притежава непреодолимо могъщество."
Маклийнс

"Стилът на Нино Ричи впечатлява със своята яснота и елегантност, защото като разказвач Ричи е крайно убедителен и вдъхващ автентичност... Чрез множество фини, понякога дори неуловими на пръв поглед похвати книгата на Нино Ричи внушава драматизма на духовните истини."
"Кичънър-Уотърлу Рекърд"

"Амбициозен и сложен многопластов роман, разказващ най-величествената от всички истории, разказвани някога... Елегантна, красива и изяща проза, близка до съвършенството."
"Хамилтън Спектейтър"

"Поразителна книга, която се чете на един дъх. Сътворена със завидно писателско умение, тя увлича читателя в една легенда, която въпреки добре известната развръзка и повечето от знаковите сцени, успява да спечели вниманието ни... Събрала разпилените отломки от четирите евангелия, тя отново възпроизвежда познатия сюжет, разказан обаче този път с характерното за автора умение да представя всичко тъй живо, ярко и нагледно."
"Лондон Фрий Прес"

"От една голяма легенда Ричи е сътворил величествен разказ."
"Куил енд Кайър"


Напишете коментар
Още книги от автора "Нино Ричи"