Национален телефонен номер
phone 0700 10 399

  • 0

Хората купуват също така:

Живот, изпълнен с богатства. Биографията на Наполеон Хил

Гласове: 15 Рейтинг: 4.0

Коментари (0) | Добави коментар

BGN

16.00 лв.

Цена на доставка за цялата страна 3.00 лв без допълнително оскъпяване. За стоки на стойност над 50лв. доставката е безплатна. Всички цени са с ДДС.

  • Наличност: В наличност
  • Продукт: #954-474-765-7
  • Издател: Кибеа
  • Език: български
  • Размери: 21x14
  • Година на издаване: 2017
  • Брой на страници: 272
  • Корици: меки
Купи
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

За авторите
 
Майкъл Дж. Рит Младши е изпълнителен директор, секретар и счетоводител на Фондация „Наполеон Хил“ в Нортбрук, Илинойс.
Рит е бил личен асистент на Наполеон Хил в продължение на десет години. Повече от четиридесет години е работил с У. Клемент Стоун – филантроп, застрахователен магнат, президент на Фондация „Наполеон Хил“ и писател.
 
Кърк Ландерс е журналист и писател на свободна практика.
В творческата му биография има интервюта със стотици бизнес лидери от целия свят – той е автор на редица статии и редакционни колонки на тема какви качества водят до успех компаниите и отделните личности.
 
 
За книгата
 
Наполеон Хил става световноизвестен автор с класическия си наръчник „Мисли и забогатявай!“, който днес, повече от петдесет години след първото си издание, все още е бестселър. Това е зашеметяващата история за начина, по който този влиятелен мислител побеждава личните си кризи и множеството препятствия на живота, за да вдъхнови и окрили милиони последователи.
 
Роден в бедност през 1883 година, Оливър Наполеон Хил напуска родното си планинско градче във Вирджиния с пламенно желание да успее. Той постоянно търси начини
да се самоусъвършенства и се захваща с различни начинания, сред които управление на мина, практика като юрист и журналист и много други. Наполеон работи
двадесет години, за да формулира основополагащите принципи, които водят до успех. Той прави интервюта с успешни хора, представители на различни видове бизнес, от ранга на Андрю Карнеги, Томас Едисън, Удроу Уилсън, Хенри Форд и Уилям Х. Тафт, разговорите с които го водят до безценни прозрения.
Тази книга е искрен и неподправен разказ за живота на Наполеон Хил.
 
Въпреки връзките му с множество богати и силни хора, личната му съдба е поредица от финансови и емоционални възходи и падения.
Неговите богатства идват и си отиват, докато враговете му в бизнеса, световните войни, неблагополучният му втори брак, а също и мафията препятстват възможностите му за благополучие. Но дори и когато семейството му го изоставя, този уникален оптимист и предприемач не престава да вярва, че всеки провал е урок по успех.
Днес Фондация „Наполеон Хил“ продължава да следва визията на Хил за благотворителна организация, посветена на разпространението на философията за личностна реализация. Тази заслужаваща внимание биография потвърждава личното убеждение на Наполеон Хил, че „човек може да постигне всичко, което може да създаде в ума си“.
 
Напишете коментар