Меню
Вашата количка

33 Басни

33 Басни
33 Басни
33 Басни
33 Басни
33 Басни
"33 Басни" е сборна детска книжка, в която са включени истории превърнали в истинска литературна съкровищница. Басни, създадени от френския писател Жан дьо Лафонтен.
 
Този подбор от тридесет и три басни е подходящ, както за малки, така и за големи читатели. Те ще могат да се докоснат до знатни произведения допринесли за развитието не само на европейската литература, но и на световната. Жан дьо Лафонтен създава изключително разнообразни като жанрове истории като преводът, който е направен тук на български език максимално се доближава до неговия изказ.
 
Освен като увлекателни и поучителни текстове, басните ни впечатляват и с това, че разкриват подробности за живота в епохата, която описват. В "33 Басни" са включени и обяснителни бележки поясняващи ни историческите подробности и митилогичните понятия. Изданието е също така и богато илюстровано като на помощ на съставителите книгите в изобразяването на героите и историите се отзова 15-годишната деветокласничка Елза Костадинова и създаде невероятни изображения. 
Книги
Автор Жан дьо Лафонтен
Издател Веси
Брой страници 72
Език български
Размери 14x20
Година на издаване 2017
Корици меки
Тегло 122

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
  • Наличност: В наличност 
  • Продукт: 9789549648379
6.00лв
Купи